Op het werk

Boos op je collega(s) omdat ze een grap met je hebben uitgehaald of promotie hebben gemaakt ten kosten van jou.
Of wil je misschien wraak nemen op je baas omdat hij je niet waardeert, altijd de rotklusjes laat doen, overgeslagen bent bij promotie of wordt ontslagen?

De mogelijkheden om wraak nemen verschillen enorm afhankelijk van of je op een kantoor of daarbuiten werkt. Hieronder een aantal leuke suggesties om uit te kiezen.  

Klikken
Iedereen doet wel eens iets op het werk wat de baas eigenlijk niet mag weten. Weet jij iets van de collega waar je wraak op wilt nemen, zorg er dan voor dat dit door je baas gezien wordt.

Kabels
Bijna alle computers op het werk hebben een LAN kabel (verbinding met het netwerk). Door een klein papiertje over de stekker te doen en deze weer terug te plaatsen zal er geen netwerkverbinding meer zijn, maar alles lijkt wel goed. 

Koffie
Waar koffie wordt gedronken wordt ook koffie gemorst.

Instellingen veranderen
Iedereen met een eigen werkplek heeft zo zijn voorkeur hoe zijn bureau en stoel ingesteld moeten zijn om lekker te kunnen werken. Met een paar simpele handelingen is dit gemakkelijk te wijzigen.
Dit werkt natuurlijk ook goed wanneer je collega met een machine werkt die is in te stellen. (denk wel aan de veiligheid)

Clean desk
Veel bedrijven hebben een clean desk beleid waar over het algemeen niet iedereen zich aan houdt. Door je collega te helpen met het opruimen van zijn bureau heb je meteen een leuke wraakactie te pakken. Verwijder bijvoorbeeld 1 enkele notitie. Dit valt niet meteen op en heeft daarom vaak een groter effect. Heeft je collega veel geordende stapels dan kun je ook leuk een wisseltrucje uithalen.  

Wie schrijft die blijft
Liefde op de werkvloer kan heel mooi zijn. Help je collega daarom een handje door namens je collega een liefdesbriefje te schrijven aan een andere collega.

Pakketservice
Misschien wel de beste wraakactie van deze pagina. Laat iets bezorgen op het werk voor je collega, dit wordt altijd gezien door meerdere mensen en kan heel gĂȘnant worden. Je kunt je creativiteit de vrije loop laten in wat je laat bezorgen. Een paar suggesties: Bloemen (uiteraard met een kaartje), Speeltjes voor in bed, Gay-magazine, hondendrol, etc.