Ex partner

Liefde en wraak liggen dicht bij elkaar, soms dichter dan je denkt.

In een (langdurige) relatie geef je veel van jezelf bloot en leer je elkaar op een manier kennen zoals geen ander.
Relaties eindigen meestal doordat een van beide daar de eerste stap in heeft gezet. Deze eerste stap kan hard en onverwacht overkomen door bijvoorbeeld vreemd te gaan of de ander plots de deur uit te zetten.
Vooral in dat soort gevallen zijn wraakgevoelens bijna onvermijdelijk. Het is een soort natuurlijk drang om de pijn die je is aangedaan aan de ander terug te betalen. Hieronder een aantal goede tips om wraak te nemen op je ex. 

Wordt gelukkig
Misschien wel de beste manier om wraak te nemen is gewoon doorgaan met je leven en gelukkiger te worden dan je ooit daarvoor was. Wanneer je ex dit ziet mag de boodschap duidelijk zijn: Je ex was gewoon niet goed genoeg.

Foto’s
Heb je nog foto’s die eigenlijk niemand mag zien. Zorg dat iedereen deze foto te zien krijgt. Internet is voor het delen van foto's een heel goed medium 

Koop iets leuks
Koop iets leuks voor (de nieuwe partner van) je Ex met hun creditcard. Heb je geen creditcardgegevens, meestal kun je iets bestellen en de rekening achteraf laten betalen. Iedereen kan een stapel pizza’s bestellen - wees creatief en smaakvol in wat je koopt, een passend cadeau geef je niet terug en dat maakt de wraak nog zoeter.

Zin in Verstoppertje?
Verstop een rotte vis ergens in het huis van je ex, na een tijdje gaat dit vanzelf heel erg stinken. Zorg dat je een goed plekje vindt zoals achter de keukenplint, onder de koelkast of in de gordijnroede. Ook een klein visje kan erg stinken en is gemakkelijker te verstoppen.
fitnessmerken